Algemene voorwaarden

Reserveren en betalen

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging inclusief een factuur voor het totale boekingsbedrag. Graag vragen wij u om binnen 7 dagen het voorschot van 20% te voldoen. Hiermee is uw reservering dan ook definitief. Het resterende bedrag vragen wij u uiterlijk 14 dagen voor aankomst te voldoen.

Bij reserveringen binnen 14 dagen voor aankomst, vragen wij u het totale boekingsbedrag direct bij ontvangst van de factuur te voldoen.

Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomst, zal het reeds betaalde voorschot als annuleringskosten gelden. Bij tijdige annulering (meer dan 14 dagen voor aankomst) zullen wij het reeds betaalde voorschot terugstorten.     

Huurperiode en tarieven

Wij zijn het gehele jaar geopend. Wij hanteren geen minimum aantal nachten, met uitzondering van de vakantieperiodes. In die periodes hanteren wij een minimum van drie nachten. Tevens hanteren wij in de vakantieperiodes een ander tarief.

Inchecken kan vanaf 16:00u, uitchecken voor 10:00u.

Het maximum aantal personen van de betreffende accommodatie mag niet overschreden worden, tenzij wij hiervoor uitdrukkelijk toestemming voor hebben gegeven.

Athos (2-persoons gîte):
Gehele jaar door (m.u.v. vakantieperiodes): € 80,- per nacht
Vakantieperiodes: € 100,- per nacht (minimum van 3 nachten)

Porthos (4-persoons gîte):
Gehele jaar door (m.u.v. vakantieperiodes):  € 100,- per nacht
Vakantieperiodes: € 150,- per nacht (minimum van 3 nachten)

Aramis (5-persoons gîte):
Gehele jaar door (m.u.v. vakantieperiodes): € 120,- per nacht
Vakantieperiodes: € 175,- per nacht (minimum van 3 nachten)

Inbegrepen in de prijs is beddengoed, linnengoed, basisbenodigdheden voor de keuken. Zo ook de eindschoonmaak en stookkosten.

Niet inbegrepen in de prijs is de toeristenbelasting á € 0,90 p.p.p.n.

Waarborg

De waarborgsom is € 150,- en dient contant bij aankomst te worden betaald. De borg wordt, indien er geen gebreken zijn geconstateerd, na afloop van de verhuurperiode direct teruggegeven of verrekend met openstaande gemaakte kosten.

Extra services en faciliteiten

Mocht het nodig zijn dan kunnen wij, zonder extra meerkosten, zorgdragen voor een kinderbedje en/of kinderstoeltje (graag even van tevoren melden).

Er is gratis Wifi op het terrein en in de accommodaties beschikbaar.

Er is een BBQ (op gas) aanwezig. Hier kan kosteloos gebruik van worden gemaakt mits u deze weer schoon en netjes achterlaat. 

Er zijn verschillende opbergboxen met divers buitenspeelgoed en speelgoed voor het zwembad aanwezig. Ook hier kunt u gebruik van maken. Graag na gebruik wel even opruimen.

Er is een wasmachine aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Wel vragen wij u dit binnen alle redelijkheid te doen, bij buitensporig gebruik zullen wij een kleine vergoeding vragen.

Op aanvraag en in overleg kunnen wij voor u het ontbijt en diner verzorgen. Heeft u een allergie of een speciaal dieet, dan horen wij dit graag. De tarieven zijn als volgt:

Ontbijt
Volwassenen: € 8,- p.p.
Kinderen tot 12 jaar: € 5,- p.p.

Diner (exclusief dranken)
Volwassenen: € 25,- p.p.
Kinderen tot 12 jaar: € 12,50,- p.p.

Huisdieren en roken

Roken is binnenshuis niet toegestaan.

Honden zijn niet toegestaan.

‘Goed Huisvader’

Wij vragen u om als een ‘goed huisvader’ zorg te dragen voor de door u gehuurde accommodatie. Mocht er iets kapot gegaan zijn, laat dit ons dan gelijk even weten, dan kunnen wij het vervangen. Wij dragen zorg voor de eindschoonmaak. Wel vragen wij van u om het gebruikte servies en de gebruikte apparatuur schoon achter te laten. De vloer bezemschoon achter te laten. Het afval in de daarvoor bestemde containers te deponeren en de koelkast/vriezer leeg achter te laten.

Eigen verantwoordelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gehouden voor enig verlies of letsel wat door uw eigen toedoen of door derden is veroorzaakt.

Op het domein zijn er een aantal zaken aanwezig waarbij uw eigen verantwoordelijkheid van groot belang is. Deze willen wij graag hierbij even aanstippen. Zodat u hier ook uw kinderen van op de hoogte kunt stellen.   

Te beginnen bij de paarden. Onder geen beding mag er paard worden gereden. Daarnaast is het niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming de paardenweide te betreden. En zelfs dan nog, wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel letsel toegebracht door de paarden.

Het zwembad beschikt over een alarm (wat voldoet aan de wettelijke vereisten). Bij aankomst op het domein zullen wij u uitleggen hoe het alarm werkt. Daar er kleine kinderen op het domein kunnen rondlopen drukken wij u dan ook op het hart om het alarm te gebruiken zoals uitgelegd. Een zwembad brengt gevaar met zich mee, wij vragen u dan ook om te allen tijde zelf uw kinderen in de gaten te houden. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongelukken en het letsel wat hieruit voort kan komen.  

Er staan diverse speeltoestellen op het domein. Wij vragen u dan ook om hier op een juiste en veilige manier gebruik van te maken. Ook speeltoestellen kunnen gevaar met zich meebrengen, hier vragen wij u weer om te allen tijde zelf uw kinderen in de gaten te houden. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongelukken en het letsel wat hieruit voort kan komen. 

Covid

In verband met het Coronavirus hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Bij aankomst zult u van de maatregelen op de hoogte worden gesteld. Dit daar het niet mogelijk is om hier alles op te sommen daar de regelgeving nog weleens wil veranderen.

Er zijn echter wel twee zaken die wij hier uitdrukkelijk willen benoemen.

Ten eerste, het is niet mogelijk om op het domein te verblijven voor quarantainedoeleinden inzake het coronavirus.

Ten tweede, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de lokale regelgeving rondom het coronavirus. En dat u hier tijdig op anticipeert. Wij gaan ervanuit dat u weet wat er speelt rondom de regelgeving en wat de mogelijke consequenties hiervan zouden kunnen zijn.

Klachten

Mocht u een klacht hebben, meld dit dan direct tijdens uw verblijf. Op die manier kunnen wij direct voor een oplossing zorgen. Wij kunnen geen klachten aanvaarden als u deze pas na vertrek doet, dit daar wij dan geen kans hebben gehad om uw klacht te verhelpen.